Studentenjob bij Roompot

Ken je de vakantieparken en campings van Landal, Roompot of Centerparcs?

Elk jaar staan er bij deze bedrijven honderden vakantiejobs open.

Werken bij Roompot

Vandaag focussen we ons op jobs bij Roompot.

Roompot Vakanties heeft een traditie van 50 jaar hoogwaardig beheer van vakantieparken en campings. Ooit is Roompot begonnen als mooi vakantiepark in Kamperland in Zeeland, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van zo’n 207 vakantieparken met in totaal meer dan 1200 accommodaties, verspreid over 9 landen. Roompot Vakanties beheert eigen Roompot parken en campings in Nederland en Duitsland, waarbij gasten verzekerd zijn van een kwaliteitsmerk met de beste service.

De 2000 medewerkers van Roompot Vakanties bezorgen jaarlijks meer dan 2 miljoen gasten een onvergetelijke vakantie. De doelstelling die centraal staat bij het van oorsprong Zeeuwse bedrijf is ambitieus en doelgericht: “Wij willen het grootste recreatiebedrijf van Europa worden”.

Wat zijn de voordelen van werken bij Roompot?

Werken bij Roompot Vakanties betekent werken in vakantiesfeer. Met zijn allen zorg je ervoor dat de gasten van het vakantiepark van een onvergetelijke vakantie kunnen genieten. Dat begint met het boeken van een vakantie tot het vertrek.

Welke jobs zijn er?

Ben jij op zoek naar een baan in de recreatiebranche? Dan kan Roompot je helpen.

Roompot biedt jobs aan in allerlei verschillende vakgebieden: zelfstandig werkend kok, medewerker sport- en animatie, student communicatiemedewerker, ...

Ontdek deze jobs hier.

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Op deze manier vermijden we spambijdrages.